Preskoči naredbe vrpce
Prijeđi na glavni sadržaj

Odjava

Ovdje u svakom trenutku možete samostalno prilagoditi svoje korisničke podatke odnosno promijeniti lozinku.

Login

Ako ste već registrirani kod nas, unesite svoju e-mail adresu i svoju osobnu lozinku u nastavku. Zatim kliknite na "Prijava".

Jeste li zaboravili lozinku?

Još uvijek nemate podatke za pristup? Pritisnite tipku registracija

AKSVrstaStavkeZaglavljaRegistracija

AKSVrstaStavkeZaglavljaZaboravljenaLozinka

AKSVrstaStavkeZaglavljaPromjenaLozinke

Pretraga

Odabir jezika

Država

AluKönigStahl

​​​​​​Kamen temeljac AluKönigStahla položen je 1864. godine u Retzu – tada je Raphael König osnovao radionicu za svog sina Jacoba. Danas se osvrćemo na preko 150 dirljivih godina na koje smo jako ponosni: 1918. uspon tvrtke König u jednog od najznačajnijih trgovaca željezom u Donjoj Austriji; 1948. osnivanje prve podružnice u Beču; 1958. preuzimanje generalnog zastupstva za Schüco i Jansen; 1989. ekspanzija u Istočnu Europu; 2014. tvrtke kćeri u 15 zemalja i dugoročno produženje partnerstva sa Schücom.

Svoj uspjeh već generacijama zahvaljujemo našim partnerstvima. Jer, samo ako su naši partneri uspješni na tržištu, možemo i mi biti uspješni. Ovo je obitelj König prepoznala još u svojim počecima i učinila svojom filozofijom. Oduvijek je naša zadaća bila ponuditi svojim kupcima najbolja rješenja s najboljim proizvodima i uslugama. Naš recept za uspjeh: zalaganje, kontinuitet, pouzdanost i ispunjenje obećanja. I partnerstva s tvrtkama Schüco i Jansen. Oni svjedoče već više od 56 godina o pouzdanosti i uspjehu.

03 Logistikzentrum 2351 Wr. Neudorf.jpg