Preskoči naredbe vrpce
Prijeđi na glavni sadržaj

Odjava

Ovdje u svakom trenutku možete samostalno prilagoditi svoje korisničke podatke odnosno promijeniti lozinku.

Login

Ako ste već registrirani kod nas, unesite svoju e-mail adresu i svoju osobnu lozinku u nastavku. Zatim kliknite na "Prijava".

Jeste li zaboravili lozinku?

Još uvijek nemate podatke za pristup? Pritisnite tipku registracija

AKSVrstaStavkeZaglavljaRegistracija

AKSVrstaStavkeZaglavljaZaboravljenaLozinka

AKSVrstaStavkeZaglavljaPromjenaLozinke

Pretraga

Odabir jezika

Država

Impressum & Politika privatnosti

ALU KÖNIG STAHL d.o.o.
Strojarska cesta 22
10000 Zagreb, Hrvatska

+385 1 6681 726
office@alukoenigstahl.hr
www.alukoenigstahl.hr

OIB: 36534819451
Društvo je upisano uu registar Trgovačkog suda u Zagrebu
MBS: 080142088

Temeljni kapital: 1.324.750,00 EUR uplaćen u cjelosti 

Osobe ovlaštene za zastupanje: ​E.Vehabović, D.Rođak

 

Opći uvjeti ove internet stranice

Internet stranice www.alukoenigstahl.com i www.alukoenigstahl.hr ("internet stranica") podliježu sljedećim uvjetima korištenja. Ovi se uvjeti primjenjuju na odnos između korisnika i ALUKÖNIGSTAHL-a, davatelja ove internet stranice, i smatraju se obvezujućim kad god se pristupa web mjestu. Ako posebni uvjeti za pojedine korisnike ove internet stranice odstupaju od sljedećih uvjeta upotrebe, to se izričito ističe na relevantnoj stranici web mjesta. U takvim pojedinačnim slučajevima primjenjuju se i posebni uvjeti upotrebe. U nastavku prikazujemo važne informacije o korištenju naše internet stranice.

Ova internet stranica održava se primjenom najveće moguće brige, pouzdanosti i dostupnosti. Međutim, ne jamčimo da su navedene informacije bez grešaka, ažurne ili potpune. Korisnik internet koristi na vlastiti rizik. ALUKÖNIGSTAHL nije odgovoran za neispravnost interneta zbog tehničkih okolnosti niti za pristup internetu. Također, ne odgovara za kontinuirano dostupne usluge putem ove internet stranice, za to da se željene veze uspostave bez greške, za pohranjene podatke koji ostaju netaknute u svim okolnostima ili za obradu svih poslanih podataka.

ALUKÖNIGSTAHL ima pravo promijeniti sadržaj internet stranice u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave, posebno o ponuđenim proizvodima i tehničkim podacima. Ne možemo biti odgovorni ako su neki podaci na ovoj internet stranici zastarjeli. Također nismo odgovorni za sadržaj poslanih podataka i za podatke koji su dostupni putem ove internet stranice.

Nadalje, ALUKÖNIGSTAHL ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu nastalu upotrebom podataka i informacija na ovom web mjestu. Stoga se svaka obostrana odgovornost za naknadnu štetu i naknadu materijalne štete isključuje, kao što je predviđeno Zakonom o općoj sigurnosti proizvoda.

Korištenjem ove internet stranice, potvrđujete valjanost naših općih uvjeta za upotrebu ove internet  stranice. Ako ne prihvaćate ove uvjete, od vas se traži da ne upotrebljavate ovu internet stranicu. Ako je bilo koji od vaših vlastitih općih uvjeta u suprotnosti s ovim uvjetima i odredbama, smatrat će se da nije postignut dogovor i biti će neprimjenjivim. Ovlašćujemo Vas da posjetite našu internet stranicu i preuzmete dijelove naše internet stranice, pod uvjetom da štitite i ne kršite naša prava, posebno prava koja proizlaze iz Zakona o autorskim pravima. To znači da nemate pravo na bilo koji način revidirati, prenijeti trećim stranama ili odobriti trećim stranama bilo kakva prava na ovoj internet stranici ili njezinim dijelovima, bilo na mreži ili izvan nje nakon preuzimanja. Svaka nepravilna uporaba ove internet stranice može, prema tome, predstavljati kršenje Zakona o autorskim pravima, zaštitnim znakovima i autorskim pravima, Zakona o nelojalnoj konkurenciji ili drugih zakona. U slučaju bilo kojeg takvog kršenja, imat ćemo pravo odbiti vam daljnji pristup našoj internet stranici, oduzeti i uništiti sve podatke dobivene s naše internet stranice i tražiti naknadu za bilo koji naš nedostatak koji je posljedica takve uporabe. Sva upotreba internet stranice u cijelosti ili njezinih dijelova, posebno tekstova, djelomičnih tekstova, slika, video zapisa i / ili audio podataka, kao i bilo kakvog djela, nezadovoljstva ili nemara u vezi s korištenjem internet stranice, regulirano je isključivo hrvatskim zakonom. Ako niste potrošač i Zakonom o zaštiti potrošača nije drugačije određeno, sud koji je isključivo odgovoran za naše sjedište bit će mjesto bilo kakvih sporova koji proizlaze iz korištenja ove internet stranice.

ALUKÖNIGSTAHL  zadržava pravo da povremeno izmijeni ove uvjete korištenja i uskladi ih s novim tehničkim dostignućima i pravnim okolnostima. Ako bilo koja od ovih odredbi postane nevažeća, to ne utječe na valjanost preostalih odredaba. Odredba koja najviše odgovara poslovnoj svrsi i namjeri neučinkovite odredbe zamijenit će nevažeću odredbu. Isto se primjenjuje u slučaju izostavljanja u ovim uvjetima i uvjetima korištenja.

 

Politika privatnosti

Smatramo da je zaštita Vaše privatnosti i Vaših osobnih podataka važna stvar na koju obraćamo pozornost u svim našim poslovnim odnosima. Poštujemo tajnost Vaših osobnih podataka i uvijek postupamo u skladu s odredbama zakona koji uređuju zaštitu osobnih podataka te odredbama ovih Pravila o zaštiti privatnosti.

1) Općenito

Politika privatnosti navodi podatke koji se preuzimaju ili prikupljaju i pohranjuju tijekom korištenja internet stranice ALUKÖNIGSTAHL Grupe (u daljnjem tekstu: ALUKÖNIGSTAHL) i kako ALUKÖNIGSTAHL naknadno štiti te podatke. Ova Politika privatnosti odnosi se na internet stranice i usluge u vlasništvu i kojima upravlja ALUKÖNIGSTAHL ili u naše ime. Ne utječemo na veze koje potiču iz naših usluga.

2) Pohrana, obrada i korištenje osobnih podataka

Prilikom posjetite našoj internet stranici, poslužitelji registriraju podatke koje Vaš preglednik automatski šalje svaki put kad posjetite web mjesto. Ti unosi mogu uključivati podatke o vašem upitu za pretraživanje, internet adresu, IP adresu, korišteni preglednik, jezik preglednika, vrijeme i datum upita te jedan ili više kolačića koji jedinstveno identificiraju Vaš preglednik. Podaci koje ste dostavili tijekom registracije ili se automatski zabilježe, prosljeđivat ćemo trećim osobama bez Vašeg pristanka samo ako smo podložni zakonskim obvezama ili sudskom nalogu ili ako je otkrivanje potrebno za pravni ili kazneni progon u slučaju napada na našu internetsku infrastrukturu. Neće se prenositi u druge nekomercijalne ili komercijalne svrhe. Prenesene podatke treći davatelji usluga mogu koristiti isključivo u svrhu u koju smo im ih prenijeli.

3) Uporaba „kolačića"

Naša internet stranica koristi kolačiće na nekoliko mjesta. Oni služe da naša internet stranica postane korisnija i učinkovitija. Kolačići su male tekstualne datoteke koje preglednik pohranjuje na Vaše računalo. Podaci se prikupljaju i pohranjuju isključivo u anonimnom ili pseudonimnom obliku i ne dopuštaju donošenje bilo kakvih zaključaka o Vama osobno. Većina kolačića koje koristimo su takozvani session kolačići koji se brišu kada završite pretragu preglednika. Kolačići ne štete Vašem računalu i ne sadrže viruse.

4) Sigurnost podataka

Koristimo tehničke i organizacijske mjere zaštite kako bismo zaštitili Vaše podatke koje smo obradili od slučajnih ili namjernih manipulacija, gubitka, uništavanja i pristupa neovlaštenih osoba. Naši se sigurnosni postupci kontinuirano poboljšavaju kako se razvijaju nove tehnologije. Međutim, ne možemo jamčiti zaštitu podataka od presretanja, nezakonite uporabe, zlouporabe ili izmjene ili od slučajnog otkrivanja ili pristupa ili neovlaštenih radnji trećih strana.

5) Linkovi na druge internet stranice

Naša internet stranica može sadržavati veze do drugih pružatelja usluga i poveznice na naše ponude društvenih medija (Facebook, LinkedIn, YouTube, Instagram, Google+). Ova se izjava o zaštiti podataka odnosi samo na internet stranice i usluge koje nam pripadaju i kojima upravljamo mi ili treće strane koje su naručene od nas. Ne utječemo na veze koje potiču iz naših usluga. Nismo odgovorni za usklađenost ovih pružatelja usluga ili operatera platformi društvenih medija sa zakonskim propisima o zaštiti podataka.

6) Google Analytics

Ova internet stranica koristi Google Analytics, uslugu internet analitike koju nudi Google, Inc. ("Google"). Google Analytics koristi "kolačiće", tekstualne datoteke smještene na vašem računalu kako bi pomogle web mjestu da analizira kako posjetitelji koriste web mjesto. Podaci prikupljeni kolačićem o Vašoj upotrebi web mjesta (uključujući vašu IP adresu) Google će prenijeti i pohraniti na poslužitelje u Sjedinjenim Državama. Google će te podatke upotrijebiti za procjenu vaše uporabe internet stranice, sastavljanje izvještaja o aktivnosti web mjesta za operatere internet stranica i pružanje drugih usluga koje se odnose na aktivnost web mjesta i upotrebu interneta. Google također može te podatke prenijeti trećim stranama, ako je to dopušteno Zakonom, ili ukoliko treće strane obrađuju podatke u Googleovo ime. Google neće povezati vašu IP adresu s bilo kojim drugim podacima koje drži Google. Možete odbiti upotrebu kolačića odabirom odgovarajućih postavki na Vašem pregledniku, međutim imajte na umu da ako to učinite možda nećete moći koristiti potpunu funkcionalnost ove internet stranice. Korištenjem ove internet stranice pristajete na Googleovu obradu podataka o Vama na način i u gore navedene svrhe.

7) Razno

U skladu sa zakonskim zahtjevima, možete u bilo kojem trenutku dobiti informacije o Vašim podacima koje pohranjujemo kod nas bez navođenja razloga. Uvijek možete blokirati, ispraviti ili izbrisati sve podatke koje imamo pohranjene u vezi s Vama. Također možete u bilo kojem trenutku opozvati pristanak koji ste nam dali za prikupljanje i upotrebu podataka bez navođenja razloga. Imajte na umu da ovo može rezultirati i gubitkom traženih usluga (npr. newslettera). U tom slučaju kontaktirajte office@alukoenigstahl.hr. Korištenjem naše internet stranice uzimate u obzir upotrebu gore opisanih podataka. Ova Politika privatnosti ima trenutno djelovanje i zamjenjuje sve prethodne izjave. Ova Politika privatnosti može se povremeno ažurirati kako bi odražavala pravni, tehnički ili poslovni razvoj. Poduzet ćemo odgovarajuće mjere kako bismo Vas obavijestili o važnosti napravljenih promjena.


Pravila o zaštiti podataka kupaca

Pravila o zaštiti podataka kupaca zadnje ažuriranje 2020_05.pdf


(zadnje ažuriranje 14.05.2020)

****